Katri's hundar

Katri's hundar

Tankar om hund och lite annat....

Senaste dagars aktiviteter

SamojedPosted by Katri Nyholm Tue, August 11, 2009 21:21:00

I helgen var Camilla och två av hennes hundar (Inza och Chiyo) och hälsade på hos oss, det är alltid lika trevligt när vi ses, tyvärr blir det allt för sällan, men jag hoppas på att det blir oftare nu när vi har det lite större smiley

Igår (måndag) begav vi oss ner till Brottby för att klippa gräset och ta med oss lite mer saker, gissa om gräset var långt! "suck" 10 säckar med klippt gräs blev det till slut.

Hundarna var väldigt lugna där nere, trots att det passerade en hanhund vid två tillfällen var dom tysta och Amadeus skötte sig utmärkt. När vi kom hem till Holm senare på kvällen så blev hundarna jätteglada, tror dom gillar sitt nya hem smiley

I morse gick jag ner till Kicki, min första ridtur på 7 år skulle äga rum. Det var såå... roligt och på torsdag ska vi rida igen. Lite ont i kroppen har jag, men det är värt all "smärta". Senare på dagen tog hundarna och jag en längre promenad, inte så märkvärdigt men ändå nya ställen att "läsa" tidningen på.

Kickas hundar

SamojedPosted by Katri Nyholm Sun, August 02, 2009 22:58:32

Självklart måste ju Kickas hundar vara med på bild :-)

Flytten

SamojedPosted by Katri Nyholm Sun, August 02, 2009 22:44:46

Under flytthelgen fick vi hjälp av Petra, Pia med sambo Thomas (undrar när dom ska gifta sig??), kompis Kicka (vilken kvinna ;-) ), Tony´s kompis Thomas (ojj, ojj, ojj) och Lisa (Pia´s och Thoma´s dotter) och hennes kompis Tina och självklart min mamma.

Här kommer lite bilder på Lisa och Tina på Kickis hästar Fighter och Braker, Kicki är vår närmsta granne och en gammal arbetskamrat till mig för många år sendan. Kicki var den som räddade Gischa (min första samojed) från att bli uppäten av en Akita, ett minne som jag aldrig kommer att glömma!

Holm

SamojedPosted by Katri Nyholm Sun, August 02, 2009 22:18:48

Lite bilder på det nya huset, jag hoppas att vi och hundar kommer att trivas.

Kommer nog ta ett tag innan allt är klart med inhägnad av tomten och hundgårdar. Men större är det och hundarna får plats. Himla har blivit mycket gladare smiley, hon krävde nog ett större "space" än vad dom andra gjorde.

I fredags var vi och hämtade tre hjulingen, snart börjar vi träna lite med hundarna, får se hur det går med Amadeus...han verkar lite stel i kroppen, får väll ta dagen som den kommer med honom.

Brottby

SamojedPosted by Katri Nyholm Sun, August 02, 2009 22:05:12

Här kommer några bilder från Brottby

Väldigt litet (45 kvm), men också väldigt mysigt! Hundgårdarna var kopplade till två boxar i garaget. För övrigt var hela tomten inhägnad ( 2400 kvm )

Här igen...

SamojedPosted by Katri Nyholm Sun, August 02, 2009 21:15:47

Nu är jag här igen efter några veckors slit och släp smiley. Katten "knasen" som flyttade hem till oss i Brottby för några dagar hittade hem till sin matte och husse igen, lite tråkigt eftersom jag fäste mig vid honom ganska mycket, en väldigt speciell katt. Men det kanske var lika bra att han hittade hem till sina ägare igen eftersom vi flyttade 1 vecka senare.

Senaste tiden...

SamojedPosted by Katri Nyholm Wed, July 08, 2009 12:54:05

Senaste tiden har det hänt mycket i vår familj, vi har haft Nikki här i 1 vecka och det har gått jättebra, det var verkligen roligt att se henne igen efter 5 år. Hon har det otroligt bra nu, men behöver tappa "lite" vikt. Mickis (hennes nya matte) kommer säkert se till att det lyckas smiley

Senast den 1 augusti flyttar vi till Holm i Östervåla, vi har hittat ett underbart hus där och jag hoppas att vi kommer att trivas i vårt nya hem. Det blir lite långt att pendla första året men det löser sig nog.

Härom dan blev vi med katt, han vägrar lämna huset även fast jag låter dörren stå öppen, att vi har fyra hundar verkar inte störa honom det minsta. Jag har inte hjärta att kasta ut honom.

Jag återkommer med lite nya bilder snart!

HD resultat

SamojedPosted by Katri Nyholm Sat, June 27, 2009 22:17:27

Tiden går så fort, då det här fotot togs tänkte jag inte på Tindras höfter, nu har resultatet kommit och jag behöver inte fundera på det mer, HD grad A smiley

Next »